torsdag 7 oktober 2010

Skön kille!

Har ni sett annonsen på blocket med killen som hjälper till med tunga saker gratis för att han ser det som träning

"Jag hjälper folk som behöver bärhjälp vid t.ex. flyttning, eller behöver gräva i trädgård/skotta snö.

Varför gör jag det?
Mitt sätt att träna helt enkelt.
Jag har en gång i tiden varit kraftigt tjock(XXXL), jag har försökt flera gånger under nästan hela mitt liv träna på gym och det har alltid varit tråkigt. När jag t.ex. lyfter tungt material åt någon som ska flytta, eller gräva en grop i en trädgård tänker jag inte på att det faktiskt är träning jag gör, jag fokuserar mer på att göra klart arbetet. Min gratistjänst har inneburit att jag har fått en till motivation vilket är att det faktiskt är kul att hjälpa folk på vardagen."

"Jag tar bara emot arbete som är fysiskt tungt och krävande, jag går inte ut med hunden o dyl."

Vilken härlig medmänninska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar