torsdag 21 oktober 2010

Ny kamera

I veckan så köpte jag en ny kamera, så nu kommer det snart lite roliga filmer från min träning.
Kände att jag behövde ersätta min bortappade kamera innan ja åker på Crossfitkursen nästa helg.
Det blev en Casio EX-Z550. Den har vidvinkel och HD-filmning, vilket var ett av kriterierna.. Kollade lite på Canon Ixus, men då kunde man inte Zooma (optiskt) under filmning, vilket var något jag saknade på min gamla kamera.

Note: Efter att ha använt kameran några veckor så var jag inte så nöjd med den och uppgraderade den till en Olympus 6020. Bland annat så gick det inte att zooma vid filmning som man visade mig (utan det vara bara den digitala zomen som fungerade). Locket till batteriet gick också väldigt lätt upp. Dock väldigt bra batteritid och bilderna blev bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar