måndag 18 oktober 2010

Sandsäck


Som jag skrev förra veckan så köpte jag sand till min sandsäck.
Nu har jag fyllt 3 st av mina 4 st innersäckar. Märkte att sandlådesanden var väldigt fin, vilket gör att man får i väldigt mycket sand i innersäckarna. Trodde ju att jag skulle vara tvungen att "spä ut" det med pellets, men det behövdes mer än jag trodde. Fyllde upp två säckar med 20 kg (max enligt tillverkaren) och då var de nog fyllda till 60-70% (man skall inte fylla mer än 75 % enligt Olof på Kettlebells.nu
Den sista säcken tog jag ännu mer pellets så att den väger 17 kg.
Idag var jag och köpte en säck pellets, eftersom den andra tog slut. Sista innersäcken skall jag försöka fylla så att den bara väger ca 13 kg.
Testade att lägga i en 20 kg´s och 17 kg´s innersäck. Det blev riktigt tungt för de övningar jag tänkt testa, så jag vill nog ha möjlighet att ha en lättare säck. Funderar på om jag måste skaffa en mindre modell som Strength Pac eller Power Pack också (varför skall man alltid köpa den allra största)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar