fredag 22 oktober 2010

HantverkarMattias

Idag blev det en hantverksdag på jobbet. Började med att sätta upp den nya hjärtstartaren.

Resten av dagen så förberedde jag för att måla streck på golvet i gruppträningssalen. Vi skall nämligen ha stationer för bl.a. våra knäpatienter. En stjärna, dubbla fyrkanter, en balanskorridor och en stege (i den kan man också träna snabbhet).
Hade någon patient och introduktion också och tejpningen och målningen tog betydligt längre tid än jag räknat med. Så det blev till att stanna 2 timmar extra (till 19.00) efter jobbet eftersom all tejpning skulle vara förgäves annars (målningen måste ske en helg och tejpen skulle helt klart slitas loss om den skulle sitta i en vecka, med tanke på alla pass vi har i salen).

Tyvärr gjorde det också att jag missade att ta ut min friskvårdstimma (hade 40 min kvar), till vilken jag hade tänkt filma lite när jag testade min sandsäck som jag tagit med till jobbet. Känns riktigt tråkigt att missa sin egen träning och jag tror tyvärr inte det är så många (troligen bara mina två kollegor) som kommer tacka mig för att jag valde att fixa klart detta istället för att träna själv.

Här kommer en film om vad du kan använda en stege (som jag målade) till

1 kommentar: