tisdag 6 april 2010

Taggad

Igår och i förrgår har jag tränat på mitt Mix-it pass som jag skall ha på Blogger Bootcampkonventet om två veckor. Känns riktigt bra och jag känner mig riktigt taggad.

Har nu bestämt hur Forza-delen skall se ut. Lyssnade lite på kommentarerna som jag fick när jag undrade om folk hade testat Forza förut. Blir inte helt basic, men inte det absolut krångligaste. Tror att de flesta inte testat Forza, men att de är träningsvana och därför klarar lite svårare än basic. Som vanligt så får man väl se när man väl är på plats och om det behövs kan jag alltid modifiera det lite år båda hållen beroende på hur bra det går.
I och med att det är ett konvent där folk vill ha inspiration så väljer jag att visa massor av olika övningar i Flow Tonic delen. Man kan då plocka med sig de övningar som man själv gillar bäst. Den delen kommer att vara tuff för hela bålen (kommer självklart ge alternativ för de som inte vill köra riktigt tufft).
Qigongen blir ju en slags nedvarvning. Tror det kommer bli ett kanonpass!

Lite jobbigt att jag fortfarande har ont i min handled. Kan inte köra alla övningar precis så som jag skulle viljam, men det fungerar hyfsat om man kör vissa övningar på knogarna.

Måste ju även fundera på vilka kläder man skall ha. Är ju lite viktigt att man ser bra ut när Fitness Magazine kommer på besök :) Troligtvis blir det kläder från Henk Design. Gillar deras FDL-pants.
Det största problemet är att jag måste klippa mig, men vet inte vem jag skall gå till. De senaste som klippte mig var jag inte helt nöjd med (helt OK frisyr, men inte det lilla extra). Att jag dessutom är ute i sista sekunden gör det ju inte lättare :)
Någon som vet någon bra frisör i Örebro?

Tänkte försöka köra ett genrep på passet nästa lördag (vet inte tid ännu). Vill du vara med och testa passet så hör av dig till mig (mattias@xtraining.se)

2 kommentarer:

 1. Jag har alltid velat testa Forza och hoppas att jag får en plats på din klass!

  Ses om två veckor!

  SvaraRadera
 2. Skulle inte tro att det inte vore några problem för dig att hoppa in. Jag kommer ha med mig några extra svärd och plattor.

  Skall bli kul att träffa alla bloggare och dig.
  Lycka till med ditt pass

  SvaraRadera