söndag 18 april 2010

Lördagens sista pass - Spinning

I och med att jag var presentatör så skulle jag egentligen inte få plats på spinningen, men eftersom några var sjuka så fanns det några cyklar lediga. Jag brukar vanligtvis inte spinna, men tyckte att det kunde vara kul att testa det när man ändå hade möjlighet. Det ångrar jag inte. Emil som höll passet hade en grym röst och peppade oss igenom en massa tunga backar. Andra gången jag testar Activio´s puls system (förra gången var jag sjuk så det blev inget bra test) och det var riktigt roligt att se vilken puls man har. Hade dock lite svårt att komma upp i den puls vi skulle i den tyngsta delen. Var mina ben som tog slut innan flåset.
Stort tack till Nilla som gav mig tips och peppade mig när det var tungt.

Eftersom jag hade glömt minneskortet till kameran i datorn så fanns det inte plats för några bilder från spinningen, men på söndagen tog jag ett kort på det häftiga akvaritet som satt i väggen mellan spinningsalen och korridoren utanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar