söndag 18 april 2010

Lördagens tredje pass - Dans

2:a passet var ju mitt Mix-it pass som jag redan skrivit om. Verkar som om många gillade det (i varje fall någon del av det, då det ju var Forza, Core och Qigong). Några delatagare tankar hittar ni här: EmelieMiss Agda, Jenna, Lotta och Nilla. Verkar i varje fall som om några fick lite träningsvärk :)

Bild lånad från Miss Agda
Efter Lunchen från GI-boden så var det dags för ett danspass med Caroline "GymGlam"

Caroline har verkligen en utstrålning som ger träningsglädje. Det var ett roligt pass, men jag hade personligen tyckt det var roligare om hon gått lite snabbare fram och om det var lite mer avancerat. Dock så tror jag det var exakt rätt nivå för många av de andra deltagarna. Jag hörde flera som kom fram och sa att de förut inte trodde de klarade koreografiklasser, men att de hade hängt med i denna klassen.

1 kommentar:

  1. Mix-passet var riktigt skoj. Känns bra i baksida axlar idag..*ler*

    SvaraRadera