fredag 9 april 2010

Nytt uppdrag - Jippi

Idag är jag glad. Blev just klart att jag skall vara instruktör på Korpens träningskonvent i höst.
Det kommer att vara i Linköping. Jag var instruktör på deras konvent för 2 år sedan och det är kul att bli tillfrågad igen. Förra året fick jag möjligheten att vara instruktör på deras konvent nere i Växjö.

De pass jag kommer hålla på det här konventet är

Core med Flow Tonic och Reha-swing som jag avslutar med lite Qigong - Core och funktionellträning är det jag är bäst på så detta skall bli riktigt kul att ha. Som ni redan vet så tycker jag att Flow Tonic plattorna är helt suveräna att använda till bålstabilitetsträning.Vattengympa - Ett lättare vattengympa pass. Första gången jag håller vattengympa på ett konvent. Kör ju annars mest rehabpass, men vet att alla dessa övningar går lika bra att träna på ett lättgympapass i vattnet. En rolig utmaning blir det i varje fall. Skall bli riktigt kul.

Box - Ännu en av mina specialiter. Skall bli rikitgt kul. I mina boxpass så brukar jag inte lägga så mycket fokus på teknik (även om jag går igenom det) utan min tanke är att folk skall ha roligt och bli trötta. Försöker också få in en hel del bålstabilitet. Kan t.ex. göra en kombination där den som slår står i armhävningställning.

Här några kombinationer som jag kan ha på mina pass

3 kommentarer:

 1. Åh, vad roligt för dig. Är konventet öppet för allmänheten? Jag bor nämligen i Linköping så det skulle ju vara superroligt att få gå.

  SvaraRadera
 2. Roligt för dig! En vecka sen ska man få testa massa nytt som du har med;)

  SvaraRadera
 3. Är nästan helt säker på att konventet är öppet för alla. Håll ögonen öppna på korpens hemsida. Det är i varje fall på söndagen den 22 augusti.
  Jag kommer också att skriva mer om det när det kommer en inbjudan

  Jag hoppas att du, Caroline, kommer gilla mitt pass. Skall bli superkul att träffa alla er bloggare.

  SvaraRadera