lördag 10 april 2010

Genrepetition

Dagens genrepetition av Mix-it passet gick riktigt bra. Dock så blev det 5 min längre än jag tänkt mig.
Ev. får jag ta bort en Forza-kombination, men allt beror på hur bra det fungerar med tekniken för deltagarna.

Det var 5 st tappra personer som kom på mitt pass idag.
Kändes som om de flesta tyckte passet var riktigt kul, även om några tyckte att Forzan var lite svår. Och har man inte testat förut så blir det lite krångligt att hitta tekniken och att samtidigt hålla takten till musiken. Hade funderat på att pitcha ner musiken, men den CD-spelaren som har pitch fungerar inte så bra, så den vågade jag inte använda. Kommer nog göra det på konventet så blir det lite lättare att hänga med
Bland annat träffade jag bloggaren Anna för första gången. Tyvärr är det ju inte så många träningsbloggare som bor i Örebro (vad jag vet), så det är kul när man äntligen träffar en.
I tisdags träffade jag en gammal vän på gymmet och det var riktigt kul att han kom och var med idag. Vi tränade gymnastik ihop, men har tappat kontakten på senare tid. Hoppas verkligen att vi kan träffas fler gånger.

Kvällen avslutades med att ett par kompisar kom över på middag.
Blev lax (teriakykryddad) och rotfrukter i ugn och till efterätt en smarig fruktsallad med vaniljkesella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar