söndag 25 april 2010

Löpning

Jag tycker att löpning är tråkigt, men har bestämt mig för att göra ett försök i sommar. Vi har precis flyttat till ett hus som ligger alldeles vid ett löparspår i en skog, så det känns dumt att inte testa.

Min tanke är att jag skall springa i spåret men även på små stigar. Med mig på löpturen så tänkte jag ta med mig mina ringar i en liten ryggsäck. Efter halva tiden så stannar jag och kör en rolig styrka med dessa och vad naturen kan erbjuda. Känns som om det kan bli ett riktigt kul upplägg om vädret är bra.

Fick i veckan ett bälte med vattenflaskor från löplabbet (som tack för att jag hade en tävling åt dem) och nu måste jag bara skaffa ett par bra löparskor.
Någon som har förslag på bra skor?

4 kommentarer:

 1. jag tror att löplabbet kan verkligen hjälpa dig med det ! jag själv är ett asics fan - men skall till gbg imorgon för att köpa nya !

  och jag är typen som först njuter när man har sprungit ett tag typ minst 5-7 km . Man har hittat andningen och lunket för dagen !

  Önskar dig lycka till med nya skor och löpning !

  SvaraRadera
 2. Asics Kayano for the win. Har länge haft samma inställning till löpningen som du men har nu kommit över tröskeln..igen. Börja lugnt bara!

  SvaraRadera
 3. kolla löplabbet sen kan du ju alltid kolla testerna som utförts på marathon.se där har de skrivit om årets skor. :D

  SvaraRadera
 4. Som de andra säger: Gå till Löplabbet för att testa ut ett par skor ordentligt! Allas fötter och löpsteg är olika så det är bäst att verkligen prova ut ett par skor om man försöker satsa seriöst. :-)

  SvaraRadera