lördag 17 april 2010

Dagens BBC

Dagens Mix-it pass gick bra, Även om qigongdelen blev lite kortare än jag tänkt mig. Flera kom fram  och tyckte passet var kul, men det är väl först efter helgen som man får kolla in allas bloggar och se vad folk tyckte. Skall bli intressant läsning. Blev också intervjuvad av Marie från  Fitness magazine. Hoppas det skrivs om mig och Flow Tonic i ett kommande nummer. Verkade som om hon gillade Flow Tonic. Nu skall jag äta tapas tillsammans med några av de som var med på konventet. Bilder, filmer och recensioner av de andra passen kommer senare.

6 kommentarer:

 1. Hej,

  Jag gillade verkligen Forzadelen och hade kunnat köra hela klassen med Forza :) Jag tyckte det var riktigt roligt. Synd att inte mitt gym har det.

  Hoppas ni har det trevligt ikväll. Ses imorgon då!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  tack för en bra klass igår.
  forzan va sjukt kul

  Nu har jag startat en blogg, titta gärna in den

  www.metrobloggen.se/inshape

  SvaraRadera
 3. Tack för en kanonklass i går. Forzan var otroligt rolig (och jag härlig träningsvärk i underarmarna) och flow tonic var verkligen intressant att testa på. :)

  SvaraRadera
 4. Nu börjar träningsvärken komma på riktigt :) Axlarna av Forza och bål/rygg av Flow Tonic -härligt! bra pass! TACK!

  SvaraRadera
 5. Kul att ni gillade passet. Ni kämpade grymt bra.

  Hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera
 6. Hej Mattias! Synd att man inte kan klona sig ibland. Hade varit roligt att testa ditt pass också.

  Tack för kommentarerna på min blogg. Du har också en gymt bra blogg!

  Ha en fin tisdag! :)
  Mvh/Anna

  SvaraRadera