onsdag 28 april 2010

Glad Sambo

Var med i en tävling på Träningsglädje.se.
Och jag vann med min motivering om varför jag såg fram mot sommaren. "Det jag längtar till sommaren då jag kan plocka ut alla mina roliga träningsredskap som t.ex. kettlebells, bulgarian bag, clubbels och
paralletes och köra riktigt jobbiga styrkepass i bar överkropp (på gräsmattan i vårat nya hus). Solbränd (med solskyddsfaktor såklart) och vältränad på samma gång. I sommar tänkte jag också försöka lära mig springa. Tänkte ge mig ut i skogen och springa på små stigar. På springturen tar jag med mig mina ringar som jag fäster i ett träd och sedan leker jag med dem ett tag och får en väldigt funktionell kropp :).
Om man sedan avslutar med att grilla kyckling på utomhusgrillen tillsammans med sina vänner och köra så blir det en helt perfekt dag."

Nu tror jag inte modellen passar mig så den kommer gå till min härliga sambo.

Vinsten var en Shore Thing hoodie (i grönt) som är en supermjuk hoodie från Columbia Sportswear som skyddar från sol och transporterar bort fukt. Tröjan är gjord i materialen Omni-Dry och Omni-Shade. Den beskrivs som “buttery soft” på hemsidan och finns i ett gäng olika färgställningar. Kanske något för sommarens stundande grillkvällar, långa promenader på stranden senare i vår eller för alla de andra tillfällen du gärna vill krypa in i något varmt och gosigt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar