lördag 1 november 2014

Kettlebellpass

I torsdags körde jag 2 varv av ovanstående på mitt kettlebellpass (andra varvet fick de dock göra med lite färre reps). Prova du också om du har en kettlebell som du orkar pressa över huvudet.

Idag körde jag ännu en av DVD-skivorna från Gray Institute. Det var ännu en av DVD-skivorna i 3D Matrix Performance Series. Denna skiva heter Core Conversion. I detta program använde man hantlar (relativt lätta) och kroppsvikt. En del av dessa övningar förstod jag faktiskt inte meningen med och anser nog att de också kan vara skadliga. Får kolla in DVD:n om magträning för att se hur de motiverar de övningarna (där man lutar sig bakåt och roterar med belastning, vilket jag fått för mig inte är det smartaste man kan göra för diskarna i ryggen). Men många andra övningar var bra och jag blev rejält uppvärmd. Körde inte igenom alla moduler utan de resterande får jag köra en annan dag.

Efter det så körde jag igenom 2 varv av torsdagens kettlebellpass med en 16 kg´s kettlebell. Kände som tur var inte av ljumsken i benböjen (gick inte ner i helt fullt djup). Har känt att det är några av adduktorerna som är väldigt stela, så jag har de senaste dagarna masserat lite på dem, vilket antagligen gjorde att jag kunde köra idag utan att känna av dem.
Här under ser ni första varvet av dagens kettlebellpass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar