söndag 2 november 2014

Power Yoga by Casall


Efter att vi testade yoga på en internutbildning på jobbet så skrev jag att ville försöka få in lite yogaträning. Idag tog jag äntligen tag i det och körde en av mina träningsskivor. Det var en gammal film som jag kört några gånger för länge sedan. Det var Power Yoga by Casall med Anette Lethrow. Jag är ju inte en yogakille, men jag gillade detta träningspass. Hoppade dock över de först 6-7 min meditation och den avslutande avslappningen på 10 min, så passet tog ca 45 min. Finns också ett 20 min pass på skivan om man vill köra ett kortare pass. Borde väl egentligen köra avslappningen och meditationen. Hur som helst så var det väldigt skönt att köra lite yoga idag. Har faktiskt lite träningsvärk i benen efter gårdagens pass.

2 kommentarer:

  1. Hej Mattias, Googlade kettlebells Örebro och kom förbi din blogg! Superkul att se dig och att du håller igång (verkligen), jag gillar dina wod upplagg bra inspiration till mina gym kunder, jag jobbar som PT i Australien nu. Anyway, ville säga hej och tack för att du delar din träning.
    Kram från
    Sofie Tyresgard (almbyflickorna)

    SvaraRadera
  2. Kul att höra av dig! Nu blir jag lite avundsjuk. Vill också jobba som PT i Australien:) Vilken stad är du i?

    SvaraRadera