onsdag 19 november 2014

3d funktionskurs

Nackdelen med att vara hemma och  vabba är att man kan bli smittad av det som dottern har. Idag känner jag att det är något påväg, men jag hoppas att jag kan bli av med det genom att ta det lugnt, äta ordentligt med energi och att somna i tid.

Förutom att jag inte vill bli sjuk så skall jag åka till Stockholm på kurs fredag till lördag, Jag skall gå Seth Ronlands och Andreas Öhgrens 3-D funktionskurs som anordnas i samarbete med Concept Education
 Så här står det om utbildningen
"3D-funktion är en strategisk utbildning som riktar sig till dig som redan jobbar som PT men vill bli ännu bättre inom fysträning, prehab och rehab. Den första av utbildningens sju moduler fokuserar på grundprinciper samt fot- och ankelproblematik."

Det skall bli jätteintressant att lära sig mer av dessa två kompetenta personer.

Här kommer några filmer från dessa två herrar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar