måndag 3 november 2014

Kvällens Funktionell Fys och rehabträning framför TV:n

På måndagar brukar jag ju stanna och träna efter jobbet, men idag känner jag mig lite hängig så jag hoppade över träningen. Kör lite ljumskrehabövningar framför TV:n när jag kommer hem istället. Ska också försöka få in lite stretching och rörlighetsövningar när jag ändå håller på. Är tyvärr dålig på att lägga in sånt när jag kollar på TV. Är ju egentligen en perfekt tid till det.

Måndagar är så roliga för då får jag köra mitt Funktionell Fys. Det är en jättehärlig grupp på ca 15 personer som verkligen tar ut sig ordentligt.
Idag fick de köra en cirkelstyrka. Delade upp den i fyra olika block. Två var mer styrkebetonade och två var mer konditionsbetonade.
Första varvet fick de köra i 35 s och vila 5 medens de bytte övning. Efter de 4 övningarna på stationerna så fick de vila lite längre innan de fick ge sig på nästa station (med 4 övningar).
Andra varvet körde de 25 s och vilade 5 s. Efter det blev det lite coreövningar (enbens höftlyft, powerplanka och hållningsrygglyft). Kändes hur som helst som ett bra pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar