fredag 21 november 2014

På kurs och hann även med lite träning

Idag är jag på kurs på Nordic Wellness Bromma. Kursen handlar om foten och ankeln och hur man kan genom att fixa till obalanser/stelheter kan få ett bättre rörelsemönster i resten av kroppen (och ev. bli av med vissa smärtor). Idag har det blivit mycket teori och så har vi lärt oss hur man kan undersöka fotens funktion. Imorgon tror jag att vi kommer att få lite verktyg för att fixa till de problem som vi hittat idag.

Kursen heter 3D-funktion och detta var modul 1 av 7 moduler. Utbildare är Seth Ronland och Andreas Öhgren och de är riktigt bra. Om ni också vill gå denna kannonintressanta kurs så går den igen i den 30-31 januari i Stockholm.

Efter kursen stannade jag kvar på gymmet och tränade lite. Jag kände mig ju lite hängig i mitten av veckan, men det hade gått över till idag. Hade tänkt tränat på jobbet igår, men vågade inte chansa på att bli sämre igen så det var skönt att få till ett pass idag.

Såhär såg passet ut:

Uppvärmning med lite höftövningar och så lekte jag lite med deras Vipr.

Körde 2 varv
10/arm snatch 24 kg kettlebell

Toes to bar (hängande benlyft)
Dips
10 - 10 - 8x10 kg - 8x10 kg
Pull-up
9 - 10 - 8 - 8
Enarms axelpress hö/vä
8/8x20 kg - 10/10x20 kg - 8/8x20 kg - 8/8x20 kg

Bor på Mornington Hotel Bromma. Rummet är helt OK, men vi får väl se hur det går att sova då flygplanen går in för landning precis förbi det. De hade faktiskt ett riktigt bra gym på hotellet (med egna gruppträningsklasser för de som vill. Såg också att de hade Bod-pod-mätningar och det hade varit kul att testa någon gång, men nu på helgen hade de ingen personal till det. Tyvärr så har de bara frukost från 7.30 imorgon och vår kurs börjar 08.00 (och det tar ca 20 min att gå till gymmet). Men de skulle ställa fram en lite lättare frukost för några andra, men jag antar att det bara är yoghurt och lite pålägg som passar mig då jag inte äter bröd. Hade varit gott med lite bacon och ägg på morgonen också. Kanske hinner slänga i mig ett ägg innan jag går om jag passar på att checka ut innan frukosten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar