torsdag 27 november 2014

Fötter

Som sagt så var 3D-kursen jag gick på väldigt intressant. Den handlade om fötter och hur felställningar och felaktiga rörelsemönster kan ge problem i andra leder i kroppen som t.ex. knä, höft, ländrygg och nacke. De menade att man genom träning, rörlighetsövningar och fasciabehandling för fot och underbens skulle kunna lösa många andra problem. Dock kan man ha medfödda anatomiska felställningar på fötterna och då kan det också vara intressant att skaffa fotinlägg eller hälkuddar som kan hjälpa till att få bort dessa problem (som bl.a. finns på Vulkanskydd.com )

Nästa modul i 3D-funktion kommer handla om höften och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna gå den då jag själv vet att jag har lite problem med höften.

Här ser ni ännu en gång videon som Andreas har om fötter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar