onsdag 27 mars 2013

Onsdag på Teneriffa - Hotelgymmet

Besökte hotellets gym redan första dagen. Blev lite besviken då jag väntade mig ett lite mer välutrustat gym. Fanns i och för sig hyfsat med konditionsmaskiner som gåband, crosstrainer, cykel och sittande cykel. Saknade dock roddmaskinen som är min favvokonditiomaskin. Fanns lite skivstänger och latsdrag med lätt viktmagasin. Fanns också ribbstolar, en magbänk att hänga i ribbstolen och en bänkpressställning. Lite förvånad över att se en vibrationsmaskin (kostade 1 euro per 5 min). De pengarna kunde de ha lagt på lite hantlar, slyngor, hävräcke, ryggresningsbänk och kettlebell. Hade funderat på att ta med mig min TRX, men i och med att vi reste med Elvira, som kräver en hel del saker (som t.ex. mat och blöjor) så hoppade jag över dem då det ibland är svårt att hänga upp dem i gymmet. Nu visade det sig att de hade ribbstolar så det hade gått bra.

Hur som helst så blev det ett litet pass.
4 min Crosstrainer
Lite handstandgång och benböj

10 per arm - Enhandssnatch med skivstång som jag tror väger 16 kg
6 per sida Get-up med samma skivstång

2 varv
Stående bicepscurl med 24 kg skivstång
Step-up på lutande skråbräda med 10 kg viktskiva
4 per sida Get-up med 24 kg skivstång

2 varv
Dragonflag
Hängande benlyft i ribbstol
Enbens höftlyft med foten på min lilla massageboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar