fredag 7 oktober 2011

TV träning

Igår så blev det ingen träning på gym. Passade på att träna när jag "kollade" på TV. Vi har en motionscykel som står bakom soffan i TV-rummet så då ser man TV:n samtidigt som man cyklar. Cyklade 6 min som uppvärmning. och sedan körde jag lite olika övningar med kroppen som vikt. Programmet som vi kollade på var mer av en dokumentär och på svenska, så man behövde inte se TV:n hela tiden, vilket gjorde att jag fick ett lite större urval av övningar att köra.
Körde bl.a. enbens knäböj, armhävningar, enbens höftlyft med fot på foamroller, armhävningar på händer, sidplanka, reverse crunch, plankglidningar fram/bak med fötter på foamroller. Sedan stretchade jag benen lite.
Skönt att kunna ta till när man inte hinner träna på gymmet.
Skall försöka bli bättre på att ta tillvara tiden när man kollar på TV, genom att lägga in stretching då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar