torsdag 6 oktober 2011

Jorddragning och halv Roy

Igår blev det träning efter jobbet. Började med lite crosstrainer i ca 5 min.
Gav mig sedan på lite snatchar med min 20 kg´s aquabag.
Körde också get-up. Började med 3 st/per sida med 16 kg och körde vidare med 3 på 20.
På 24 kg så delade jag upp det på 2 st set med 2 rep/sida.

Gav mig sedan på en WOD som jag länge sneglat på, nämligen Roy som är:
5 varv
15 Marklyft - 100 kg
20 Boxhopp
25 Pull-up

När jag gick in på 2:a varvet så kände jag att det var för tungt med 100 kg marklyft, så jag minskade till 90 kg. Passet var mycket tyngre än jag räknat med och tog rätt lång tid.
Jag valde att bara köra 3 varv då jag kände att tekniken i marklyften blev sämre och att jag hade begränsat med tid.
Min tid på 3 varv blev drygt 16 min medräknat tiden för viktbytet.
Som nedvarvning så körde jag 3 set med ringdips varvat med latsstretch.

Anledningen till att jag hade bråttom var att jag skulle åka och hämta jord som vi skall ha för att bygga upp rabatterna lite hemma. När jag kom hem så körde jag in med bilen på gräsmattan och när jag vänt runt så fastnade jag med bilen. Då blev det till att skotta av jorden ner på en pressening. Därefter blev det en bra träning när jag sedan fick dra den till rabatten.  Det var 1 m3 jord som skulle av kärran vilket motsvarar ca 750 kg. Detta måste ju vara funktionell träning (eller kanske man skall säga att man får nytta av sin träning i vardagen)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar