fredag 7 oktober 2011

Hot Stone Massage

Vi har just börjat med att erbjuda Hot Stone Massage på jobbet (Örebro Rehabcentrum).
Idag fick jag testa det. Jag tycker vanligtvis att massage skall vara rätt hård för att det skall ge resultat på mig.
Men just Hot Stone massage gillar jag även om den inte är så hård. På bilder ser man ofta bilder på Hot stone massage där stenarna ligger utplacerade på kroppen, men i den massage som jag fick så masserade hon oftast med stenarna. Heléne som masserade mig gav mig även koppningsmassage. Hört vissa som tycker att koppning gör ont, men på mig kändes det inte så mycket, men det var rätt skönt. Tycker helt klart att ni skall testa Hot Stone massage om ni inte gjort det förut.

Innan massagen hade tänkt träna, men innan jag började träna så krampade det till i vänstra delen av ryggen. Det ville inte släppa trots att jag rörde på armarna i crosstrainern. Gav mig därför på musklerna med studsbollen och foamrollern. En av sjukgymnasterna hjälpte mig också att släppa på en låsning i bröstryggen.
Detta plus massagen gör att det känns bättre nu, men ryggmusklerna är fortfarande ömma och påverkade.
Tyvärr blev det alltså inte någon träning på förmiddagen och kanske hoppar jag även över eftermiddagens crossfitpass på Crossfit Örebro, även om det såg ut att vara en rätt rolig WOD, med löpning, burpees och ringdips. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar