torsdag 20 oktober 2011

Dagens träning med egenkomponerad WOD

Blev 45 min träning innan lunch idag. Värmde upp med lite rodd, clean & jerk och snatchar med 16 kg´s kettlebell. Jobbade lite axelövningar i Redcord. Gav mig på lite get-up. Började med 20 kg´s skivstång (skolmodellen) och körde sedan några singlar med 28 kg kettlbell.

Efter det körde jag en egenkomponerad WOD
15 min AMRAP
5 Ringdips
10 Pull-up
20 Boxhopp
Jag hann 8 varv och upp till 16 boxhopp

Det blev rätt flåsigt och jag är riktigt nöjd med den. I slutet så orkade jag inte köra alla ringdips i rad så då minskade tempot lite. I gengäld så körde jag fler boxhopp i sträck ju längre passet gick.

Igår blev det också ett pass. Körde då rygg (liggande pullover på foamroller och hantelrodd), bröst (armhävningar i slyngor och bröstpress liggande på balansboll) och mage (reverse crunch och rotation i dragmaskin med boll på bröst).
Körde 3 övningar utan paus i en liten cirkel i några varv och ändrade sedan övning, så även om passet inte blev så långt så hann jag rätt mycket eftersom vilan blev så kort mellan övningarna.
Har inte kört så mycket bröst på länge så idag hade jag lite träningsvärk i bröstet. Nice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar