torsdag 27 oktober 2011

Antioxidanter verkar fungera

Som jag skrev igår började jag känna av halsont igår kväll. När jag börjar känna mig sjuk så brukar jag äta lite extra. Och då framförallt kolhydrater. Försöker också dricka mer vatten. I min min tankevärld så får då kroppen mer energi till att se till att bekämpa de onda bacillerna. Nu kompleterade jag även med extra antioxidanter i form av antioxidantdrycken REDS från Holistic. Tog en påse igår kväll och en idag till morgonfikat och nu känner jag inte av någonting. Tycker att de verkar fungera bra för mig även om jag tycker att jag är rätt bra på att äta frukt och grönsaker i vanliga fall. Det optimala vore att man fick i sig REDS varje dag, men småsnål som man är så blir det bara lite då och då plus när jag börjar känna mig sjuk.

Har du några knep på vad du gör när du börjar känna dig sjuk?


1 kommentar: