torsdag 27 oktober 2011

Njut dig frisk - Föreläsning om vitaminer och kosttillskott

Har förut varit på en av Tommys Svenssons föreläsningar om tillsatser i maten och jag gillade den. Tror att mycket av det han pratar om stämmer. Det jag dock regerade på då var att han inte angav så mycket källor på föreläsningen eller i sina böcker. Får väl se om jag tar mig dit tisdagen den 15/11.
Här kommer en kopia på den inbjudan som jag fått

NJUT DIG FRISK!
”Vitaminer är mat, inte piller och preparat”

En ny fantastisk föreläsning med Tommy Svenssons om vitaminer, mineraler och andra ämnen som är livsviktiga för vår kropp. Har vi en bra balans i vår kost minskar även risken för allergier, psykiska besvär och en rad andra sjukdomar.

Tommy Svensson som bl.a. skrivit boken ”Handbok om Vitaminer” där man kan läsa om vilken mat som innehåller rätt vitaminer och andra ämnen som kroppen behöver dagligen och vad som händer i kroppen om man får i sig för lite av dem.

Efter flera år med den populära föreläsning ”Bli en Kräsen Konsument” om tillsatser i mat, satsar han nu på en ny föreläsning när det gäller friskvård. Tommy medverkade under hösten 2010 i ”Efter tio i TV4”. Han är även känd från ”Matakuten” som handlar om vår skolmat, både under 2008 och 2009.

Kunskapen om husmanskost och vitaminrik mat har på senare tid minskat allt eftersom färdigmat och kosttillskott ökat i samhället.
Kosttillskott är i de flesta fall helt syntetiska eller innehåller många tveksamma ämnen. Vilka tillskott kan eller ska vi äta? Vilken mat är viktig? Detta är frågor du får svar på under föreläsningen.

Detta är en föreläsning du inte får missa. Tommys inspirerande, spännande, och underhållande sätt att föreläsa, ger många nya tankar och förändrar förmodligen många inköp i framtiden.

PLATS: Centrumgården, Köpmangatan 19, Örebro

DATUM: Tisdagen den 15 november - 2011  TID: 19.00

KOSTNAD: 100 kronor

OBS! Föranmälan till utbildningscenter@ home.se eller Patrick 073-513 65 85 om du vill vara helt säker på en plats.

Du har även möjlighet att köpa Tommys böcker till reducerat pris.

                                                     Arrangörer: ABF & Utbildningscenter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar