tisdag 18 oktober 2011

Brachioradialisproblem & Konditionstest

Körde ett snabbt pass före lunch idag.
Vi har haft problem med pulsbandet till vår testcykel och jag testade att byta batterier i bandet nu i förmiddags.
Så nu körde jag ett Åstrands konditionstest som uppvärmning för att se om det fungerade bättre. Det gjorde det och jag mätte upp en syreupptagningsförmåga på 3,9 l/min vilket klassas som mycket bra för min ålder.

Värmde sedan upp axlar i redcord och körde lite hang clean thruster med min aquabag (20 kg).
Tränade sedan teknik på Clean & Jerk  Inte så stark i detta så det blev bara ca 55 kg.

Testade också att köra bicepscurl, men tyvärr så fungerar det fortfarande inte helt ut med min vänstra underarm. Kunde köra några men sedan ökade smärtan och då slutade jag. Är ganska säker på att det är brachioradialis som krånglar. Måste bli bättre på att massera muskeln och få den att slappna av. Sedan får man väl börja lugnt och försiktigt och inte som nu testa med det man klarade innan den började krångla :)

Varvade sedan
Breda (sumo) squat med 70-75 kg
Knästående axelpressar 2x20 kg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar