måndag 17 oktober 2011

Gårdagens träning

I och med att jag fått låna en nyckel till Crossfit Örebro under helgen (för att hålla passen) så passade jag på att åka dit igår förmiddag. Cyklade dit (ca 7 km) så jag var lite varm när jag kom fram.
Började med att köra de två första delarna av SM-WODen Agonomy Managment som var
3 min 12 m löpningar - Jag hann med 45 vändor (vilket jag skulle hamnat på ungefär på 80 plats på SM. De bästa låg på 50 vändor)
Vila 30 s och sedan 1 min doubleunders - Hann ca 40 st (vilket skulle gett mig ungefär en 115:e plats på SM).
I SM-WODen skulle man efter 30 s på 2 min utföra ett så tungt Ground to overhead anyhow.
45 vändor var. Skulle tro att jag skulle kunna fixa 50 eller 55 kg, vilket skulle varit bland de sista på SM (förutom de som försökte på lite för tungt och då fick noll när de inte hann ta ett säkerhetslyft).

Tränade sedan lite på power snatch och hang clean thrusters.
Gav mig sedan på en av de andra utmaningarna från SM, nämligen Cleaning Franzy.
Skulle vara 16-14-12-10 (max 10 min) av
- Hang clean thrusters 45 kg
- Toes to bar

Jag valde att istället köra med 35 kg. Ett riktigt dödarpass för underarmarna och eftersom jag haft problem med dessa (men blivit bättre nu), så bröt jag passet efter ca 8 min då jag hade kommit precis skulle börja med 12 toes to bar. Finns ingen anledning till att få ont igen. Fick rätt bra flyt (före det mesta) på toes to bar, vilket var kul. Jobbade med foamrollern på underamarna efter det.

Lekte sedan med burpees-boxhopp, handstandpush-up och lite pressar.
Avslutade med lite mag- och ryggövningar.

Ikväll skall jag försöka hinna ner till Crossfit Örebro efter jobbet. Bl.a. skall man köra event 1 "Stinger"

Här lite filmer från SM

Event 1

 Event 2 Event 3

Master Event 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar