onsdag 17 augusti 2011

En riktigt bra dag

Idag är en bra dag. Det beror inte på att jag åkt och storhandlat mat och det beror inte på att jag har damsugit hela huset, utan det som förgyllde min dag, var att jag fick visa leg när jag skulle köpa 2 flaskor vin på systembolaget. Skönt att få bekräftat att man inte ser äldre ut än man känner sig. Nu känns det som att det är superlångt kvar till min 40-års dag :)

Att jag också hann köra ett bra träningspass på jobbet gjorde inte dagen sämre.
Körde crosstrainer och sedan spin med sandsäck varvat kettlebellsvingar som uppvärmning.

Körde sedan benböj med skivstång där jag succesivt ökade belastningen med ca 5 kg per set Varvade detta med enarms axelpress med 20 kg hantel.
Körde 4 st Get-up med hängande snatch mellan (24 kg). Gick sedan ner i vikt till 20 kg och körde ett gång till. Gillar verkligen get-up då den tar på hela kroppen. Kommer lägga en hel del tid på den och kettlebellsvingarna i mitt kettlebellpass och funktionell fys. Om ni är Örebroare så rekommenderar jag er att testa på dessa i nästa vecka och veckan efter, eftersom vi då har gratis gruppträning på Örebro rehabcentrum. Funktionell fys är på måndag 18.40-19.40 och kettlebellpasset är torsdagar 16.50-17.50.

Gav mig sedan på Angie ännu en gång och jag putsade mitt rekord med 10 s till 17.25 min.

Mellantider: 6:48, 11:36, 15:03, 17:25

Angie är
100 Pull-up
100 Armhävningar
100 Sit-ups
100 BenböjKörde pull-up med mina nya träningshandskar, men även om risken för blåsor minskar, så tyckte jag inte att pull-upsen flöt på så bra som de brukar. När jag hade 25 st kvar så tog jag av mig dem och genast kunde jag göra några fler pull-ups i rad

Igår hann jag också med lite träning, med betoning på lite.
Värmde upp och sedan körde jag tabataintervaller (20 s arbete + 10 s vila x8) med armhävningar och roddmaskin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar