torsdag 11 augusti 2011

Seg träning igår

Konstigt hur olika det kan var med träningen. Igår körde jag ett träningspass och träningen kändes riktigt seg.
Körde bl.a. enbens knäböj med slynga, hantelrodd, frivändningar, benböj, sumosquat och tricepsövningar och tempot mellan övningarna var inte direkt imponerande. Körde också Bulgarian split squat (20 & 24 kg´s kettlebell) med bakre foten i slynga. Gillar den övningen och den tar riktigt bra på sätet och utmanar dessutom balansen.

Dagens pass däremot kändes riktigt bra.
Nu på sommaren ar vi plockat bort lite balansbollar i gymmet, men nu är var det dags att plocka fram dem igen. Efter att ha pumpat upp 6 st bollar som så hade jag faktiskt fått upp lite värme i kroppen. Fortsatte med 4 min rodd och kom idag upp till 1121 m. Kändes riktigt bra den första minuten, så jag trodde det skulle bli nytt rekord, men sen så tappade jag lite resten av tiden, men jag är ändå nöjd med sträckan.

Efter det så körde jag hängande snatch med 20 kg´s kettlebell (3x10 per sida).
Varvade sedan sittande bicepscurl med spinn med sandsäck (10/sida) i 3 set.
Fortsatte med bicepscurl men körde marklyft mellan. Började med 10 st på 90 kg och sedan blev det några set på 110 (med några färre repetioner). Gjorde ett försök på 120 kg och klarade det, men kände att jag tappade hållningen i ryggen, så jag tog ner det till 115 kg istället. Avslutade med 10 st på 90 kg.
Körde också lite axlar och avslutade med lite stretching av ryggen.

Här får ni en av mina gamla filmer från när jag skaffade mig mina första sandsäckar. Tekniken kanske inte är den bästa i alla övningar men det får ni leva med :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar