söndag 21 augusti 2011

Stenlyft och blogga från Iphone


Idag var vi på svärföräldrarnas land. Min fru ville ha med sig en stor sten med hem till trädgården. Skönt att få använda träningen till något. Hann också stretcha i ca 20 minuter.

Jag har också kommit på hur jag skall göra för att blogga på blogger (där jag bloggen) från min Iphone då det inte fungerar från den inbyggda webläsaren inte fungerar. Hittade en app som heter Shozu där man kan skicka text och bilder till bloggen. Tror dock inte att man kan lägga till länkar, spara utkast och planera publiseringstidpunkt. Någon som har någon annan bra lösning på att kunna blogga från Iphone?

Posted by ShoZu

5 kommentarer:

 1. Du som har koll på detta, vilket gummiband ska man köpa om man inte riktigt än pallar med att genomföra pull-ups?

  SvaraRadera
 2. Just det, en sak till :) Jag övar som en liten blå för att någon gång klara av toes to bar. Det som är irriterande bara är att man kommer ju i gungning.....vad gör jag för fel. För svag i magen kanske??

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Jag brukar använda woody gummiband som jag köper på kettlebells.nu. Sedan beror det på hur nära du är. Blått brukar fungera om man är hyfsat tränad annars är det grönt som gäller (det är starkare, så det får du mer hjälp av). Kom ihåg att du kan ändra motståndet genom att antingen ha knät i eller rakt ben med foten i (mer hjälp).
  De flesta tjejerna och killar som inte kan pull-ups på Crossfit Örebro brukar använda det blåa bandet. Hoppas det svaret hjälpte dig.

  SvaraRadera
 4. Jag har själv problem med gungning i toes to bar. Men om jag håller emot med magmusklerna på väg ner så brukar det gå bättre. Om man kippar upp så borde det fungera bättre om man skuter fram axlarna ordentligt när benen är nere.

  SvaraRadera