lördag 27 augusti 2011

250 kettlebellsvingar

Före lunch, idag fredag, så blev det ett styrkepass. Bicepscurl, tricepspress i junglegym, viktade dips, latsdrag var några av dagens övningar. Kom på några sköna övningskombinationer i Junglegym, när jag lekte med dem i uppvärmningen

Efter jobbet bar det av till Crossfit Örebro där vi mestadels var ute i det fina vädret.
Dagens pass var
6 varv á 3 min med 2 min vila mellan
- 300 m löpning
- Max antal kettlebellsvingar den resterande tiden (24 kg)

Jag var lite orolig för löpningen eftersom jag fortfarande är väldigt stel sedan onsdagens löpning som slutade med kramp. Men det gick riktigt bra och jag var snabbast runt alla varven.
Det jobbigaste med kettlebellsvingarna var greppet. Konditionsmässigt skulle jag orkat mer, men underarmarna pallade inte att köra obrutet. Första varvet blev det 50 svingar och sista varvet fick jag bara ihop 38 st. Sammanlagt blev det 250 svingar, vilket jag är helt nöjd med även om Benny lyckades få ihop 277 (om jag kommer ihåg rätt).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar