fredag 19 augusti 2011

Dubbelpass idag

Vid lunch idag blev det ett styrkepass. Körde olika övningar för biceps och triceps. Trots att jag höll ett rätt bra tempo och körde hårt så blev var jag inte så slut efter passet. Inte alls samma sak att köra isolerad styrketräning för lite mindre muskelgrupper som när man kör mer funktionell styrka där man använder hela kroppen. Hur som helst så tycker jag om att variera min träning, så detta pass passade kanonbra idag.

På kvällen blev det ett pass på Crossfit Örebro. Efter uppvärmningen gav vi oss på tunga marklyft. Man skulle orka 4-6 rep och sedan vila 20 s innan man gjorde höga boxhopp (blev upp till 60 cm + 3 20 kg´s viktskivor).
Sedan var det 3 min vila innan man gav sig på marklyften igen. Sammanlagt 4 set.
Själv var jag väldigt nöjd eftersom jag lyfte upp till 140 kg,,,,, trodde jag. När ag åkte hem så slog det mig att jag tänkt helt fel och missat 40 kg när jag räknade. Så de tunga marklyften var inte speciellt tunga ändå.

Efter det så var det dags för kvällen Metcon. Det skulle varit Helen, men eftersom det regnade så mycket så byttes 400 m löpning ut till 100 doubleunders med hopprep.

Så passet blev
3 varv
100 doubleunders
21 kettlebellsvingar med 24 kg
12 Pull-up
Min tid blev 12.14

Klarade som mest 18 DU i rad. Det är en övning som jag behöver jobba på.
Jag var inte lika slut konditionsmässigt som när man kör vanlig Helen, men detta var jobbigare för axlarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar