söndag 21 augusti 2011

Gårdagens träning

Idag känner jag av träningsvärk i vaderna efter fredagens doubleunders.
Igår blev det ännu ett pass på Crossfit Örebro. Efter uppvärmningen så skulle vi köra 3 varv av 6-8 rep strikta pressar och sedan 60 s sidplanka per sida. Innan nästa varv vilade vi 90 s. Jag tog 40 kg. Själva metconpasset var 2 varv av 200 m löpning, 25 armhävningar, 15 powersnatch och 15 wallballs med 9 kg medicinboll. Egentligen skulle man köra 40 kg på snatcharna, men jag skalade ner till 35 kg för att kunna hålla en högre intensitet. Min tid blev 9.13 min.
Jag hann också börja bygga på ett litet förråd till mina träningsredskap. Just nu ligger de under en presening på altanen.

På kvällen var vi på 30 års fest. Mycket god mat och kanske lite för mycket snacks. Har ofta inget sug efter snacks eller godis, men när jag väl börjat smaka så äter jag lite mer än jag borde. Hoppade dock över alkohol då jag körde bil. Blev en sen natt och kom i säng 4.30.

Posted by ShoZu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar