tisdag 30 juni 2009

Hopp upp på balansboll

Hade inte så mycket inbokat på jobbet idag, så jag hade tänkt hinna öva lite på de nya pilatesövningarna. Men på något sätt så lyckades jobbdagen försvinna utan någon pilatesträning. Vi håller på att fixa med schemat och lite annat, så det tog en del tid.

Efter jobbet så åkte jag hem och slängde i en tvätt. Medans jag väntade på att byta tvätt, så tog jag med mig en matta ut i parken och passade på att få lite sol och dessutom gå igenom några av övningar. På bilden är en övning som kallades teaser och det var faktiskt en av de tuffaste övningarna på kursen. I nästa tvättpaus så blev det storkok av köttfärssås. Jag brukar slänga i lite olika bönor i köttfärssåsen och denna gång var inget undantag. Det blev kidneybönor, black eye bönor och svarta bönor. Men eftersom jag skulle iväg och träna så fick jag vänta med att smaka på den.

Efter detta tänkte jag åka till Njoy och träna, men när jag kom dit strax före 20.00 så visade det sig att de börjat med sommartider, så de stängde. Tur att man kunde åka till jobbet och träna. Rätt skönt att kunna sätta på vilken musik som helst och på vilken nivå som helst. Hade dock varit lite dålig på att fylla på med energi, så det blev inte det hårdaste passet jag kört. Blev lite rygg, axlar och ben. Har ju sett några som hoppat upp på bollen, så idag tänkte jag att jag måste testa. Tog ner en brits på riktigt låg nivå så att bollen inte skulle kunna rulla allt för långt fram (och jag behövde inte ramla lika högt) och la en tjockmatta bakom. Tjockmattan behövde jag aldrig använda, men britsen framför fick jag lite användning för. Efter några försök så fixade jag faktiskt de flesta hoppen, men vet inteom jag vågar utan britsen framför ännu. Skall försöka filma hur jag gjorde, men under tiden får ni kolla på en kille som kommit lite längre än mig.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar