söndag 14 juni 2009

Dagen efter

Märks att man börjat bli lite äldre. Drack någon öl, någon cider och någon drink och mådde ändå lite kass imorse. Eller så var det allt godis som jag köpt hem till kvällen, kunde inte sluta äta. Men en dags felande med dieten dör man ju inte av :)

Lite födelsedagsbilder:


Micke och Frida kom förbi på väg till en annan födelsedagsfest ...

med ett jättefin blomsterarrangemang.

Tessan vid dukat bord

Mamma hade bakat tårta

Svärföräldrarna och Hanna

Det var superkul att åka Go-kart. När vi hade åkt första omgången tyckte de flesta att det var så kul att de hostade upp 120 kr till för ytterligare 7 min. Båda gångerna var jag näst bäst. Hannas brorsa Martin var snabbast båda gångerna, men bygger man en egen bil så borde man ju vinna i go-kart.

Syrran redo för go-kart

Snart är det race!

På kvällen åt vi smörgåstårta,snackade, spelade Buzz, Singstar och Guitarrhero. Sedan rörde vi oss mot stadens centrum. Vi hade tänkt gå på Strömpis, men det var en himla lång kö, så vi gick till Björnstugan istället. De spelade rätt bra musik där, men de flesta gästerna var rätt mycket yngre än oss. Det jobbigaste med kvällen, som mest bestod av dansande, var att DJ hade alldeles för mycket diskant i ljudet. Både jag och Hanna fick ont i öronen och fick hålla för öronen flera gånger. Som tur är så känns det OK idag.

Samanfattningsvis så var det en väldigt lyckad födelsedag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar