tisdag 2 juni 2009

Diet

Idag var jag inte lika hungrig som igår.

Började med samma frukost som igår.
Mellanmålet blev ett ägg och några nötter. Till lunch tog jag lite quinoa tillsammans med en burk tonfisk och en burk makrill i tomatsås. Kanske inte den godaste rätten, men jag får i mig rikligt med protein och omega-3 fetter tillsammans med lykopenet i tomatsåsen.
På eftermiddagen blev det ett äpple och en stor näve nötter. Höll 2 lättare rehab-pass och ett rätt tufft core-pass för markbyggarna. Efter det tog jag en banan och några nötter.


Direkt efter jobbet åkte jag och sambon och kollade på två hus. Det vi gillade mest var jättemysigt och ligger centralt. Nackdelen är att området ligger i ett industriområde och att motorvägen är rätt nära. Var rätt många och kollade på det, så det går nog upp lite (var ett bud lagt på 2,1 miljoner). Får se om vi skall vara med och bjuda. Vi vet inte riktigt hur mycket pengar vi vill lägga på boendet. Finns ju så mycket annat som man vill göra också :)

Väl hemma igen så var det dags för mat. Jag tog fram våran elgrill och grillade kycklingfiléer. Till det blev det sallad och några kroketter. Smakade riktigt bra.

Sedan var det dags att städa. Hanna dammade och jag damsög. När jag skulle hämta medel för att göra rent i badrummet så visade det sig att en flaska med Linolja hade gått sönder så då blev det tyvärr någon timmas sanering i städskåpet (Hanna gjorde badrummet under tiden).
Hade tänkt att jag skulle hunnit göra några övningar (armhävningar och några sit-ups på bollen, men nu hinns det inte med om man skall hinna sova lite också.

Här kommer en liten film med några parövningar med balansboll

http://www.fitnessbutiker.se/ - Länkar till butiker och annat inom träning. http://www.traningsshoppa.se/ - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
http://www.xtraining.se/ - Gruppträning, träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro

3 kommentarer:

 1. Kul med ännu ett träningsfreak!!! Och tack för att du länkade min blogg!! Tyvärr har jag ingen sådan grej på min sida men jag lovar stt sprida din blogg vidare!!

  Ett tips till din diet!! Ät oftare!! När jag dietade inför tävling åt jag varannan timme eftersom jag tränade så mycket och jag tror att vi är i samma kaliber. Man vill ju tappa underhudsfett inte muskler!!

  Lycka till med allt!!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset.
  Lite körigt på jobbet ibland att få in mer matpauser, men man kan ju ha det som mål :)

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för titten! Backträning är verkligen effektivt.. jobbigt men effektivt! Lyck atill med dietandet! Ät ofta men lite!

  SvaraRadera