torsdag 4 juni 2009

Box

På jobbet så var vi på studiebesök på ett nytt gym som är handikapsanpassat.
Det kallas Hälsobro och det är inriktat på folk med rullstol, reumatiker och neurosjudomar.
Det var fint där, men inte så jättestort. Deras utbud av maskiner var sämre än vårat, men de hade några maskiner som vi saknade. Vi blev guidade runt av deras sjukgymnast/träningsinstruktör. De körde en träningsfom som heter Feldenkraise där, som jag blev lite nyfiken på att prova. Någon som testat?

Idag var det dags för ännu ett boxpass på Njoy.
Det kom bara 4 st, men jag tror de var nöjda med passet.

Filmade några av övningarna för er

Efter träningen så filmade jag några bollövningar som jag tänkte lägga ut på YouTube, men dessa måste jag redigera lite först. Jag hann också köra lite axlar och triceps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar