lördag 6 juni 2009

Step

Började dagen med ett jätteroligt step-pass. Det var Anna Duberg som hoppade in som vikarie. Hon är ju en av Sveriges bästa instruktörer, så det blev ju som ett mini-konvent på morgonen. Hann också med lite styrketräning för rygg, biceps och triceps. Känns jätterbra.

Vi valde förresten att inte lägga något bud på huset. Men nu har vi varit ute och kollat på golv till vårat kök och hall. Idag ligger det tråkiga plastmattor där och det skulle vara trevligt med något nytt. Dessutom borde det höja värdet på lägenheten en del.

Har haft fikabesök av Hannas kusin Kalle och hans flickvän Christine. Vi hade köpt bullar, men jag var duktig och åt ett äpple och en näve nötter.

Syrran kom på besök till våra föräldrar, så vi passade på att besöka dem på kvällen efter att vi ätit middag. Till middagg åt vi oxfilé och till det blev det rotfrukter och potatis i ugn.
När vi kom hem så syndade jag och åt upp en av bullarna som var kvar. Så var det med den karaktären :)

Kom föresten på att jag fick godkänt att gå en pilateskurs som jobbet betalar. Den är på Stockholm Pilates Center och pågår i sammanlagt 8 dagar. Det skall bli jätteroligt att få utbilda sig vidare. Första delen är veckan efter midsommar.

Och så har vi dagens You-tubeklipp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar