fredag 12 juni 2009

Thera Cane

Idag tog jag ut min friskvårdstimma på jobbet. Passade på att träna igenom större delen av överkroppen, då jag fyller år imorgon och inte kommer ha tid att träna. Tar det lite lugnt med benträningen, då jag hoppas min ljumske blivit bättre om någon dag.

Dagen middag skulle ha blivit Thaisoppa med kyckling men det blev en av mina favoriter, kycklinggryta. Stek upp kycklingfiléer som ni skurit upp i mindre bitar. Jag använde kryddorna tandori och chillipeppar. Sedan tillsätter ni krossade tomater, creme fraiche, pressad vitlök, kideybönor, samba olek, sweet chilli sås, chillisås och paprikabitar. Efterson jag gillar frukt i mat så slänger jag i russin och skivad banan. Idag tog vi nudlar till det.

På kvällen så städade vi undan lite

Här en liten film om massageredskapet Thera Cane. Boken som han nämner finns översatt till svenska och heter "Massera själv bort dina smärtor"

http://www.fitnessbutiker.se/ - Länkar till butiker och annat inom träning.
http://www.traningsshoppa.se/ - Tips till dig som letar efter presenter till någon som tränar och är hälsosam.
http://www.xtraining.se/ - Gruppträning, uthyrning av träningsredskap, anordnar träningsevent. Finns i Örebro

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag brukar krydda med lite olika, har tex en sourcream krydda hemma =) Annars är ju vitlök eller paprika jättegott att krydda med!
    Grattis på födelsedagen förresten:)

    SvaraRadera
  2. Tack för gratulationen och för tipsen om hu du kryddar kesellan som du har till morotstavarna.

    SvaraRadera