onsdag 17 juni 2009

Cirkelstyrka

Varit lite dålig på att skriva hur tränandet går.

Igår så körde jag triceps och bröst hemma i lägenheten, medans Hanna kollade på TV.

Idag så åkte jag iväg efter jobbet och körde biceps och rygg. Sedan slängde jag mig hem för att äta och 45 min senare så höll jag ett cirkelstyrkepass (istället för BodyPump). Var 12 tappra som våga anta utamningen. Passade bra eftersom jag hade förberett 12 stationer. De hann med 3 varv och såg ganska möra ut när de gick hem. Några efterfrågade om jag körde detta pass där eller någon annastans, men det gör jag ju inte, även om jag skulle vilja.

Övningar jag använde i cirkelstyrkan.
* Utfallsteg med vikt ovanför huvud
* Framåtlutande svingar med Reha-swing
* Armhävning + Gruppering med fötter på balansboll
* Liggande uppdrag (pumpstång mellan hög av stepbrädor)
* Enbensupphopp på bänk
* Bencurl med fötter på boll
* Dips på bänk
* Axelpress med Gymstick/Gummiband
* Idioten
* Bicepscurl med skivstång
* Plankan - Vartannat knä mot armbåge
* Ligg på rygg - rulla upp till stående + upphopp (ev med vikt i händer)

Dagens träningstips får du från två filmer jag lagt upp på You-tube2 kommentarer:

  1. Bra filmer och trevlig blogg!

    SvaraRadera
  2. Tackar! Hittade en bra artikel om protein på din blog.

    SvaraRadera