onsdag 10 juni 2009

Teriyakilax

Åkte och handlade idag. Ögnade igenom Fredrik Paulun´s bok "Pauluns GI-månad" igår.
Fanns en hel del intressanta recept. Så idag så passade jag på att laga en av rätterna. Det blev Teriyakilax med grönsakswok. I receptet var det fullkornsris till det, men eftersom Hanna gillar Couscous bättre så körde vi på det. Det blev riktigt gott. Maila mig (mattias@xtraining.se) om ni vill ha receptet. Bilden blev nästan lika bra som den i boken :) Blev så nöjd så att jag nog kommer bjuda på det på lördag, när jag skall ha födelsedagslunch för våra föräldrar och syskon.

Efter det så träning i ca 50 min nere på Njoy. Idag blev ben och biceps. Tror jag kommit lite närmare pistolen redan, men det är en bit kvar :)

Lägger även in en gammal film från ett konvnet i Linköping med Aerobic Weekends. En av de bästa instruktörer jag kört för. Moris som kör i Tyskland i vanliga fall. Denna gång är det en Ragga-klass. Rätt svårt, men hur kul som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar