fredag 15 maj 2015

Semesterträning

Vi är på campingsemester i Gränna. Idag blev det en cykeltur på Visingsö och lite karamellshopping i Gränna.

Innan middagen hann jag med ett träningspass. Hade slängt in min 8 kg ViPR och en ny 10 kg viktväst (som skall vara med i mitt test av viktvästar). Började med lite balans och rörlighetsövningar. Gick på händer och gjorde lite olika utfallssteg med ViPR.

Körde sedan 3 varv av ViPR-kombinationen som jag körde tidigare i veckan men jag körde den med viktvästen, lite kortare sträcka och med 8 burpees innan nästa varv. Blev riktigt slut i benen på framförallt enbenshoppen.
Körde en vända med 3 steg till skridskohopp sida till sida. Gillade verkligen den viktvästen som jag testade idag, men vilken det är avslöjar jag inte.

Körde lite utfallshopp och Get-up med viktvästen och ViPR (18 kg).
Avslutade med lite olika stretchövningar. Skönt att kunna lägga lite tid på det.

Filmade mina get-up

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar