måndag 18 maj 2015

Kvällspass och nya Junglegym XT


Idag satte jag upp de nyinköpta Junglegym XT som vi köpt från Gymgrossisten. Förut har vi haft en blandning mellan olika slyngor i gruppträningssalen. Nu har vi mestadels Junglegym XT, men 3 vanliga Junglegym. Så skönt att kunna ge alla samma instruktioner på hur de skall sätta fötter mm. Dessa slyngor är de som jag tycker bäst om. Så idag blev det slyngor på både Corepasset och Funktionell Fys (där vi även använde kettlebells).


Nu börjar det komma lite viktvästar till mitt test. Efter jobbet fyllde jag en av dem  innan min träning vilket gjorde att den blev lite kortare, men det är ju så kul med nya redskap. 

Värmde upp med balans, utfallssteg och rörlighetsövningar i ca 10-15 min

Sedan 3 varv
Seesawpress (växelvis axelpress)
28x35 kg (2x17.5 kg) - 18x40 kg - 20x40 kg
Pull-up med supinerat grepp
10 - 10 - 9
Sittande rodd i maskin
6x60 kg - 6x60 kg - 6x60 kgäg 
Blev lite bloggskrivande och självmassage mellan övningarna.

Avslutade med lite sidspring (ca 4 m) ned 10 kg viktväst+10 kg slamball

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar