lördag 9 maj 2015

Goodiebag från konventet

Förra helgen var jag ju på ett jättebra träningskonvent. När man kom dit fick man en påse med lite presenter.
Schampot för lockigt hår är inget som jag personligen har någon större nytta av.
Jag personligen tycker inte att Stevia är något som man kan beteckna som hälsosamt, men jag tror att många har den uppfattningen. Men ska väl ändå testa Stevia Kexbar. 
Sedan var det någon typ av energi/hälsodryck. Även om det var en del vitaminer så räknar jag det mer som en energidryck då det är en hel del koffein i den. Dock inte så mycket energi (socker) som i många andra energidrycker.
Det som var mest intressant var att man fick välja en produkt från Helhets Hälsa som är ett kosttillskottsföretag som tillverkar deras produkter i Sverige och enligt dem själva är deras tillskott väldigt rena (marknadens renaste tillskott). Det fanns en hel del olika vitaminer, men jag valde deras probiotika.

I slutet av konventet gjorde de en utlottning av olika priser. Jag vann ett par strumpor och svettarmband från Gococo. Kul att vinna, men det hade varit ännu roligare att vinna PT-utbildningen från Academy :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar