torsdag 7 maj 2015

Dagens pass med lite ViPR (film)

Nu var det några dagar sedan jag bloggade. Har hunnit träna några småpass både i måndags och igår, men det har mest blivit rörlighet och lite snabb Crosstrainer/rodd. Anledningen att det blivit så lite bloggskrivande är att jag håller på med ett projekt till bloggen. Jag kommer att göra ett stort test av viktvästar. Det kommer att vara viktvästar under 20 kg och jag kommer antagligen ha lite fler än 10 st olika viktvästar med i testet.

Idag blev det ett lite längre träningspass på jobbet
Körde olika rörlighets övningar som uppvärmning.
Fortsatte leka lite rörlighet med foamroller. Tog sedan fram en 6 kg ViPR (har 8 kg hemma)och körde resten av passet med den. Blev riktigt svettig. Avslutade med att filma några av övningarna jag körde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar