fredag 8 maj 2015

Dagens lunchträning

Dagens lunchträning såg ut såhär:

Uppvärmning med balansövningar och ViPR-övningar

Enarms axelpress med sätesstretch 20 kg
8/8 - 8/8 - 8/8
Marklyft
15x90 kg - 4x120 kg - 5x120 kg
Boxhopp 85 cm
7 - 7

Körde sedan en tempodel för att få lite flås. Hade tänkt köra ända ner till 2, men under mitt pass (som jag påbörjade lite senare än tänkt pga av att jag ville göra klart en beställning av nya redskap till jobbet innan passet) så kom det en massagekund och frågade mig om att han hade fått smärta på ett nytt ställe. Jag har jättesvårt att säga att jag inte har tid (och jag hade inte haft det senare då jag hade ett qigongpass och sedan en träningskund direkt efter). Så det fanns tyvärr inte tid till att köra som jag tänkt

10-8-6
Marklyft 90 kg
Clean+press 2x16 kg kettlebell
Smala armhävningar med händer på kettlebells
Hann inte ta tid så jag vet inte hur snabbt det gick.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar