måndag 1 september 2014

Kvällens träning

Måndagar är det jobbveckans roligaste dag!
Har mitt Corepass och sen mitt Funktionell Fys (kom gärna och testa, första gången är gratis). Idag körde vi med glidplattor på corepasset och på funktionell fys körde vi en jobbig cirkelstyrka (se bild härunder). De körde två övningar som de alternerade mellan på varje station. Varje station kördes i 3 min med 20 s arbete och 10 s vila (vilket blir 6 st omgångar).


Som vanligt stannade jag och körde ett gympass direkt efter jobbet. Inte optimalt att börja träna vid 20.30, men det är ändå skönt att få in ett ordentligt gympass.

Så här såg passet ut
2 min SkiErg
2 min Crosstrainer
2 min Roddmaskin - maxrodd = 602 m

3 varv
10/arm Kettlebellsnatch 20 kg
Armhävningar med händer i slyngor 12 - 15 - 10

3 varv så snabbt som möjligt
3 Wallwalks (utan armhävning)
6 Powerclean med skivstång - 60 kg
9 Armhävningar med händer på skivstång
Min tid: 5 min 30 s
Var ett bra tag sedan jag körde clean och powerclean. Fick ta det rött lugnt på dem för att behålla tekniken

Vilade lite genom att kolla igenom omklädningsrummen (eftersom jag stänger gymmet)

5 varv
Marklyft med mina nya dragremmar
8x100 kg - 4x120 kg - 0x140 kg
Bänkpress
8x55 kg - 6x60 kg - 3x65 kg
Sittande knäböj i maskin
8x80 kg - 8x90 kg - 9x90 kg

Marklyften på 120 kg kändes rätt bra så jag blev lite övermodig och slängde på 20  kg till. Det tog tvärstopp. Tänkte egentligen kört 4 eller 5 varv, men det spände till i ryggen på marklyftsförsöket och istället för att chansa och fortsätta träna så ansåg jag att träningen var slut då. Ändå nöjd med kvällens pass, men nu är det dags att åka hem och äta (och förhoppningsvis komma i säng i hyfsad tid).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar