torsdag 4 september 2014

Rehabiad och dagens träning

Idag har vi besök av två andra rehabkliniker och då har vi lyssnat på några bra föreläsningar om ryggsmärta.

Efter föreläsningarna så blev det lite fysiska tävlingar mellan klinikerna. Tävlingen kallas Rehabiad och jag han bara vara med på den första grenen som var att man så snabbt som möjligt skulle ro 3000 m. Man fick byta roddare så ofta som möjligt. För oss tog det 11 min och 11 sekunder och det blev den bästa tiden. Sedan hade jag mitt kettlebellpass medans de andra tävlade på. Kvällen avslutas sedan med kräftskiva där vi även har några till lekar.

Jag hann även med ett snabbt träningspass

3 min Crosstrainer
2 min Skierg

Toes to bar 10 - 12 - 12
Dips viktade
13x0 kg - 6x20 kg - 5x20 kg
T-drag i slyngor 8 - 6 - 5

2 varv
12/sida Hållningspilbåge i dragmaskin
10/sida överkroppsrotation med boll i dragmaskin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar