fredag 26 september 2014

Hälsomässa i Örebro

Nu i helgen är det Hälsomässa på Conventum i Örebro. Det kostar 100 kr som vuxen att gå in och då kommer man också in på VillaFamiljens mässa.

Jag var där ca 50 min innan mitt tåg till Jönköping skulle gå (ska på PT-konventet Bewise). Var tyvärr inte så mycket intressanta utställare där, men några fanns det (hann inte gå på delen med Villamässan så den vet jag inte hur den var).

Jemk Rehab visade lite träningsredskap (t.ex. Flexibar) och massageprylar. 

Eimonhalsotips visade produkter från Fitline. När jag utvildade mig till massageterapeut så var det flera i klassen som testade dessa produkter och som upplevde att de blev piggare av dem. Dock testade jag dem inte själv.


En sjukgymnast från Forwardarchsweden.com sålde inlägg som skulle räta till massor av olika problem. Vet inte om det fungerar. Hur som helst så gjorde vi ett avtryck av mina fötter som han analyserade. Tyckte att jag hade lite smalt fotvalv och lite andra saker. Köpte inga inlägg trots hans farhågor att jag skulle kunna få ont i knäna och i framfoten.Ett annat intressant företag var Zinzino Balance som sålde fiskolja och tester för fettsyrabalans (11 olika fettsyror med bl.a. kvoten mellan omega-3 och Omega-6). Jag tycker att det vore intressant att se vad min kvot är nu (hade 2.8:1 när jag gjorde ett sådant test för några år sedan). Jag tror att den balansen är väldigt viktig för vår hälsa. Man kunde teckna upp sig för ett månadsabonemang för fiskolja och tester. Kunde faktiskt vara intressant i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar