fredag 26 september 2014

Lugn lunchträning

Kände mig frisk idag. Var dock fundersam till om jag skulle träna innan lunchen. Vill ju inte bli krasslig till morgondagens PT-konvent. Men jag kände att jag behövde röra lite på mig så det blev lite lugn träning med bröst, lats och rehabövningar för ljumsken.

Så här såg passet ut
6 min cross trainer i lugnt tempo

3 vändor (ca 2x8 m) armhävningsgång med fötter på glidplattor
20 armhävningar
15 armhävningar

4 varv
Breda pull-up
6 - 7 - 7 - 6
Bänkpress
15x50 kg - 10x60 kg - 10x60 kg - 10x60 kg
15/övning - Knäpress inåt med liten boll mellan knä - böjda resp. Raka ben
25 st Crunch med boll mellan knän

Kändes bra att köra ett lättare pass och nu på tåget känns allt bra så jag hoppas att jag mår bra imorgon också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar